Levná dubajská čokoláda s pistáciemi - postup přípravy
Nemusíte příliš utrácet, abyste si užili lahodnou pochoutku, kterou připravíte za pár minut. Levná dubajská čokoláda neobsahuje přidaný cukr a je hotová za chvíli.
Základ
Náplň
Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a vlijte ji do silikonové formy, kterou vložte na 15 minut do lednice.
Poznámka: Čokoláda by měla formu pouze pokrýt, zbytek vylijte.
Vylitou čokoládu sesbírejte a po čtvrt hodině ji znovu nalijte do vychlazené formy, kterou vraťte do lednice na dalších 15 minut.
Poznámka: Přebytečnou čokoládu z formy před chlazením znovu vylijte a vložte ji do cukrářského sáčku. Budete ji potřebovat k závěrečnému zdobení.
Mezitím na pánvi smažte 2–3 minuty strouhaný kokos, dohněda. Poté ho smíchejte se smetanovým sýrem, nasekanými pistáciemi, agávovým sirupem a čajem Matcha.
Jakmile se ingredience propojí, náplň vložte do formy, kde ji polijte zbytkem čokolády. Levnou dubajskou čokoládu s pistáciovou náplní vraťte na posledních 20 minut do lednice a poté si užívejte její lahodnou chuť.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Fantastische Rezepte

