Majonézové palačinky s vanilkou - postup přípravy
Připravte si palačinky tak trochu jinak. Majonézové palačinky se vyznačují originální chutí a krásnou zlatavou barvou, která zaujme na první pohled. Vyzkoušejte jednoduchý postup, který zvládnou i úplní začátečníci.
Ingredience
V míse smíchejte vejce s majonézou, poté přidejte cukr, vanilin, kypřící prášek do pečiva, vodu a vše zamíchejte.
Následně do směsi vmíchejte mouku a poté olej. Všechny ingredience důkladně zamíchejte a vzniklou hmotu nalijte na rozehřátou pánev vymazanou tukem. Majonézové palačinky smažte z každé strany dozlatova, přibližně 2 minuty.
Tip: Hotové palačinky chutnají skvěle samotné, ale můžete je také naplnit oblíbeným džemem nebo například nutellou.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Ксюшина Кухня