Mleté maso se zelím

Dalších 5 fotografií
Dalších 5 fotografií
ČAS PŘÍPRAVY
20 minut
ČAS VAŘENÍ
35 minut
NÁROČNOST
Snadná

Mleté maso se zelím - postup přípravy

Chcete-li připravit své rodině chutné a velmi vydatné jídlo, do kterého dostanete zeleninu a přitom potěšíte všechny milovníky mletého masa, tohle je ideální recept pro vás! Velmi důležité a výhodné je, že se připravuje rychle, snadno a jeho chuť je neuvěřitelná. Uvidíte, že si na tom pochutná celá vaše rodina a budou překvapeni, že takto jednoduchý pokrm chutná tak dobře.

Mleté maso vyberte podle vlastní zkušenosti. Dochuťte ho solí, pepřem, muškátovým oříškem, česnekem, kořením na maso a jemně nakrájenou cibulkou. Vše důkladně promíchejte a nechte stát při pokojové teplotě.




Hlávku zelí nakrájejte na kola silná asi 1 cm. Plech vyložte pečicím papírem nebo vymažte olejem. Rozložte na něj zelí a dochuťte ho solí a pepřem podle chuti. Máte-li rádi česnek, můžete ho trochu přidat i na samotné zelí.

Namočte si ruce do vody a vytvarujte z mletého masa placky stejně velké jako zelí a rovnoměrně se položte na zelí.

Nyní si připravte zálivku ze smetany, přidejte do ní konzervovanou zeleninu, salát a další podle chuti. Dochuťte solí a pepřem.

Zálivkou potřete každé maso na plechu a vložte do trouby.

Pečte na 180-200 stupňů po dobu 30-35 minut. Doba pečení závisí na vaší troubě, ale maso musí být dobře udělané, než ho budete podávat.

Galerie

Dalších 5 fotografií
Dalších 5 fotografií
Co si myslíte o receptu?
5/5 (81%) 317 hlasů
Nahlásit chybu
51 lidí právě čte
Zobrazit další recepty
Chci dostávat tajné recepty na e-mail zdarma

Cukroví

Polévky

Pomazánky

Předkrmy

Přílohy

Saláty

- iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt - iBILLBOARD_asyn_code_site_27073_section_1.txt