Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Pestrobarevný avokádový salát

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut

Pestrobarevný avokádový salát - postup přípravy

Pokud se vám nechce vařit v horkých dnech, pak vyzkoušejte recept na tento pestrobarevný avokádový salát. Servírovat ho můžete samotný, nebo jako přílohu k masu či sýrům.

Ingredience pro:
2 porce
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Veškerou zeleninu omyjte a očistěte ji. Rajčata překrojte napůl a vložte je do mísy. Poté k ní přidejte na půlkolečka nakrájenou okurku.

2. KROK

Červenou cibuli nakrájejte na menší kousky a přidejte je do mísy. Avokádo rozkrojte, vyjměte z něj pecku a oloupejte ho. Poté ho nakrájejte na větší kostičky.

3. KROK

Řapíkatý celer nakrájejte na kousky a přidejte ho společně s avokádem do mísy. Petrželku nasekejte najemno a přisypte ji k zelenině.

4. KROK

Do mísy nasypte kukuřici a salát dochuťte solí, šťávou z citronu a olivovým olejem. Poté vše velmi dobře promíchejte a můžete servírovat.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů