Rybí pomazánka s vajíčkem a tuňákem - postup přípravy
Připravte si snadnou a lahodnou rybí pomazánku s vajíčkem. Recept, podle Youtube kanálu Vaření s Jančou, vám umožní vytvořit chutnou snídani, večeři i předkrm.
Ingredience
Vejce vařte ve vodě 10 minut. Poté je nechte vychladnout a oloupejte je. Cibuli s vařenými vejci poté nastrouhejte na jemném struhadle.
V míse smíchejte vidličkou rozdrceného tuňáka se změklým máslem. Směs ochuťte pepřem, solí a vmíchejte do ní hořčici, vejce a cibuli. Vše vyšlehejte a hotovou rybí pomazánku s vajíčkem servírujte s oblíbeným pečivem.
Tip: Každou porci můžete ozdobit kolečkem vařeného vejce, kouskem rajčete a petrželkou.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaření s Jančou