Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rybí pomazánka s vajíčkem a tuňákem

3,7
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Rybí pomazánka s vajíčkem a tuňákem - postup přípravy

Připravte si snadnou a lahodnou rybí pomazánku s vajíčkem. Recept, podle Youtube kanálu Vaření s Jančou, vám umožní vytvořit chutnou snídani, večeři i předkrm.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Markéta Bieleszová
1. KROK

Vejce vařte ve vodě 10 minut. Poté je nechte vychladnout a oloupejte je. Cibuli s vařenými vejci poté nastrouhejte na jemném struhadle.  

2. KROK

V míse smíchejte vidličkou rozdrceného tuňáka se změklým máslem. Směs ochuťte pepřem, solí a vmíchejte do ní hořčici, vejce a cibuli. Vše vyšlehejte a hotovou rybí pomazánku s vajíčkem servírujte s oblíbeným pečivem. 

3. KROK

Tip: Každou porci můžete ozdobit kolečkem vařeného vejce, kouskem rajčete a petrželkou.

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK

Zdroj receptu: Vaření s Jančou

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů