Rychlá tuňáková pomazánka s majonézou - postup přípravy
Připravte svým hostům pořádné silvestrovské občerstvení a nabídněte jim tuňákovou pomazánkou s majonézou, kterou budete mít hotovou doslova za pár minut. Servírovat ji můžete s čerstvým pečivem a nasekanou pažitkou.
Ingredience
Veku nakrájejte na plátky a opečte ji z obou stran nasucho na pánvi, dokud nebude křupavá. Poté ji potřete syrovým česnekem.
Oloupaná vejce natvrdo nastrouhejte spolu s taveným sýrem na hrubém struhadle. Poté přidejte plechovku tuňáka a lžící majonézy.
Směs dochuťte solí a mletým pepřem. Poté pomocí lžíce pečlivě pomazánku rozmíchejte. Nakonec ji namažte na opečenou veku. Před servírováním ji můžete posypat čerstvě nasekanou pažitkou.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Culinary Recipes