Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Rychlý segedínský guláš bez smetany

4,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut
čas vaření Vaření: 45 minut

Rychlý segedínský guláš bez smetany - postup přípravy

Nevíte-li, co připravit k obědu v hektickém týdnu, vyzkoušejte tento rychlý segedínský guláš bez smetany, podle YouTube kanálu Vaření s Jančou. Servírovat ho můžete s knedlíkem nebo čerstvým chlebem.

Ingredience pro:
6 porcí
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Do tlakového hrnce nalijte olej a nechte ho rozpálit. Poté k němu přidejte cibuli a orestujte ji. Následně k ní přisypte sladkou mletou papriku a jen krátce ji osmažte, aby nezhořkla.

2. KROK

Vepřové maso nakrájené na kostky přendejte do hrnce a přidejte k němu sůl, pepř, bobkový list a nové koření. Poté ho restujte, dokud se nezatáhne.

3. KROK

K masu přidejte kysané zelí a vše promíchejte. Do hrnce nalijte vodu tak, aby byly všechny suroviny zcela ponořené. Následně ho přiklopte poklicí a maso vařte 35 minut.

4. KROK

Ve troše vody rozmíchejte hladkou mouku, vlijte ji do guláše a následně ho chvíli povařte. Na konci do něj vmíchejte chilli. Poté ho můžete servírovat.

5. KROK

Rychlý segedínský guláš podávejte s houskovým či hrnkovým knedlíkem nebo s čerstvým pečivem. Zvolit můžete chléb nebo rohlíky.

6. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.

7. KROK

Videopostup krok za krokem

8. KROK

Zdroj receptu: Vaření s Jančou

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů