Domácí sýr s bršlicí a medvědím česnekem - postup přípravy
Pokud přemýšlíte nad výrobou domácího sýru, vyzkoušejte ho podle receptu paní Stellmaierové. Vyrobíte ho jen ze 2 surovin a je ochucený bršlicí a medvědím česnekem.
Ingredience
Smetanový sýr přendejte do mísy a přidejte do něj zakysanou smetanu. Vše pečlivě promíchejte a směs přendejte do plátýnka.
Sýr poté nechte po dobu 24 hodin okapat. Následně ho přendejte do mísy a osolte ho dle chuti. Medvědí česnek a bršlici pečlivě omyjte.
Domácí sýr můžete ihned servírovat. Natřete ho na krajíc čerstvého chleba a posypte ho nasekaným medvědím česnekem a bršlicí.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.