Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Tuňáková pomazánka s vajíčkem a jarní cibulkou

3,8
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 5 minut

Tuňáková pomazánka s vajíčkem a jarní cibulkou - postup přípravy

Pokud hledáte nejlepší recept na tuňákovou pomazánku, vyzkoušejte tuto s vajíčky a jarní cibulkou podle receptu z Youtube kanálu Vaříme s Mozkem. Podávejte ji s čerstvým pečivem a plátkem citrónu.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Na pomazánku

Na dokončení

Kuchařka
Kuchařka: Tereza Pěnicová
1. KROK

Červenou cibuli očistěte a nakrájejte ji na co nejmenší kostičky. Poté nadrobno nakrájejte také nakládanou okurku. Následně obě suroviny přendejte do mísy.

2. KROK

Vejce oloupejte, nakrájejte ho pomocí kráječe na malé kostičky a vložte ho do mísy. Poté přidejte tuňáka bez oleje a majonézu.

3. KROK

Pomazánku dochuťte solí a mletým černým pepřem. Poté do ní přidejte 1 lžíci citrónové šťávy a plnotučné hořčice.

4. KROK

Pomazánku pečlivě promíchejte a můžete ji ihned servírovat s čerstvým pečivem. Před podáváním ji ozdobte jarní cibulkou a plátkem citrónu.

5. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

6. KROK

Videopostup krok za krokem

7. KROK

Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů