Tuňáková pomazánka s vajíčkem a jarní cibulkou - postup přípravy
Pokud hledáte nejlepší recept na tuňákovou pomazánku, vyzkoušejte tuto s vajíčky a jarní cibulkou podle receptu z Youtube kanálu Vaříme s Mozkem. Podávejte ji s čerstvým pečivem a plátkem citrónu.
Na pomazánku
Na dokončení
Červenou cibuli očistěte a nakrájejte ji na co nejmenší kostičky. Poté nadrobno nakrájejte také nakládanou okurku. Následně obě suroviny přendejte do mísy.
Vejce oloupejte, nakrájejte ho pomocí kráječe na malé kostičky a vložte ho do mísy. Poté přidejte tuňáka bez oleje a majonézu.
Pomazánku dochuťte solí a mletým černým pepřem. Poté do ní přidejte 1 lžíci citrónové šťávy a plnotučné hořčice.
Pomazánku pečlivě promíchejte a můžete ji ihned servírovat s čerstvým pečivem. Před podáváním ji ozdobte jarní cibulkou a plátkem citrónu.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Vaříme s Mozkem