Vajíčková pomazánka s taveným sýrem - postup přípravy
Nikdy jindy v roce nejsou naše domácnosti tolik zásobené uvařenými vajíčky, jako právě během Velikonoc. Pokud pátráte po osvědčených receptech, v nichž by se daly zužitkovat, vyzkoušejte lahodnou pomazánku podle oblíbené receptury od paní Vladimíry Bosákové.
Ingredience
Vajíčka uvařená natvrdo nastrouhejte na hrubém struhadle nebo je nakrájejte na drobné kostičky. Cibuli nasekejte nadrobno a česnek prolisujte.
Smíchejte smetanový sýr s kouskem másla a zapracujte do této směsi vejce, cibuli, prolisovaný česnek a nadrobno nasekanou pažitku. Pomazánku osolte a opepřete, znovu promíchejte a podávejte s čerstvým, nejlépe domácím pečivem.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.