Zeleninový salát s česnekem a bylinkami - postup přípravy
Zeleninový salát s česnekem je svěží, zdravý a příjemně pikantní. Pochoutka je ideální jako lehké, bezmasé hlavní jídlo nebo příloha, která dodá šmrnc masovým pokrmům.
Základ
K ochucení
Z okurek odkrojte okraje, které nebudete používat a zbytek zeleniny nakrájejte na menší kousky, které vložte do větší mísy.
Poznámka: Velikost kousků zeleniny určete na základě vlastních preferencí.
Okurky smíchejte s rajčaty, nasekaným koprem, petrželkou a začněte s ochucováním. Do mísy se zeleninou přidejte olivový olej se solí, cukrem, nadrobno nakrájeným česnekem a jablečným octem.
Ingredience důkladně zamíchejte, zeleninový salát s česnekem zakryjte a vložte na 2 hodiny do lednice.
Tip: Pochoutku servírujte samostatně nebo jako šťavnatou přílohu k masu.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Kouzlo chuti

