Jednoduchý návod, jak mrazit okurky - postup přípravy
Inspirujte se snadným návodem, jak mrazit okurky. Díky tomuto postupu si okurky zachovají šťavnatost, čerstvost a krásnou barvu. Můžete je použít do salátů i smoothie.
Ingredience
Připravte si tři sáčky a poté začněte s přípravou okurek, jejichž okraje odřízněte, nebudete je používat. Poté okurky nakrájejte na kostičky a rovnoměrně je rozdělte do tří sáčků, které uzavřete.
Poznámka: Okurky do sáčku uložte naplocho tak, jak to můžete vidět ve videu níže.
Sáčky vložte do mrazáku a před použitím je nechte volně roztát, nerozmrazujte je.
Tip: Budete-li chtít připravit například salát, do mísy se zeleninou mražené okurky přidejte a nechte je volně roztopit. Díky tomuto postupu budou mít skvělou chuť a krásnou barvu.
Poznámka: Doporučujeme rozdělit okurky do více sáčků, z kterých si můžete odebrat pouze takové množství, které potřebujete k přípravě pokrmu.
Tip: Z okurek můžete vytvořit také smoothie. jednoduše smíchejte kefír s okurkami, petrželkou a koprem. Vše rozmixujte a podávejte chlazené.
Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Кулинарный Микс с Кристиной Оловянниковой
Facebook komentáře
Pro zobrazení, se přihlaste.