Krémová tuňáková pomazánka s vejci a cibulí - postup přípravy
Pokud hledáte nápad na rychlou pomazánku k čerstvému i staršímu pečivu, vyzkoušejte krémovou tuňákovou pomazánku s vejci a cibulí. Recept nám poskytla paní Petra Pospíchalová.
Ingredience
Uvařte vejce na tvrdo. Po vychladnutí ho oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Do mísy k vejci přidejte tuňáka z konzervy, maso rozdrobte na malé kousky a přisypejte na kostičky nakrájenou červenou cibuli. Pak přidejte tavený sýr, máslo, hořčici a majonézu.
Vše zamíchejte a ochuťte solí, pepřem a trochou citronové šťávy, poměr záleží na vaší chuti. Hotovou pomazánku podávejte na čerstvé housce, lze ji doplnit proužky červené cibule.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.