Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Krémová tuňáková pomazánka s vejci a cibulí

3,5
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 15 minut

Krémová tuňáková pomazánka s vejci a cibulí - postup přípravy

Pokud hledáte nápad na rychlou pomazánku k čerstvému i staršímu pečivu, vyzkoušejte krémovou tuňákovou pomazánku s vejci a cibulí. Recept nám poskytla paní Petra Pospíchalová.

Ingredience pro:
1 dávka
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Vít Lukáš
1. KROK

Uvařte vejce na tvrdo. Po vychladnutí ho oloupejte a nakrájejte na malé kostičky. Do mísy k vejci přidejte tuňáka z konzervy, maso rozdrobte na malé kousky a přisypejte na kostičky nakrájenou červenou cibuli. Pak přidejte tavený sýr, máslo, hořčici a majonézu.

2. KROK

Vše zamíchejte a ochuťte solí, pepřem a trochou citronové šťávy, poměr záleží na vaší chuti. Hotovou pomazánku podávejte na čerstvé housce, lze ji doplnit proužky červené cibule.

3. KROK

Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů