Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Pudinkové řezy s Bebe sušenkami

5,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 80 minut
čas vaření Vaření: 15 minut

Pudinkové řezy s Bebe sušenkami - postup přípravy

Ne vždy má člověk čas na náročnou přípravu dezertu, zvláště, když musí do práce a obstarat spousty dalších věcí. Jestliže ho ovšem nechcete kupovat v supermarketu, tak je dobré mít v zásobě recept na rychlý a chutný dezert, třeba na tento z Bebe sušenek.

Ingredience pro:
1 porce

Základ

Krém

Na ozdobu

Kuchařka
Kuchařka: Nela Maloňková
1. KROK

Nachystejte si formu na dezert (velikost 20×30 cm) a naskládejte na její dno první polovinu Bebe sušenek. Do hlubokého hrnce nalijte většinu plnotučného mléka a přisypejte do něj kukuřičný škrob. Rozmíchejte ho metličkou a během tohoto procesu do něj přimíchejte i pět rozklepnutých vajec, vanilkový cukr, obyčejný cukr a zbytek plnotučného mléka.

2. KROK

Dejte hrnec na sporák a za stálého míchání směs vařte, dokud nezhoustne. Hotový pudink dejte do větší mísy a zakryjte ho potravinářskou fólií, než vychladne. Smetanu ke šlehání zvlášť vyšlehejte a dejte ji do mísy k vychladnutému pudinku.

3. KROK

Poté obojí společně promíchejte a naneste náplň na naskládané Bebe sušenky. Zarovnejte ji a naneste na její vrch druhou polovinu Bebe sušenek. Nechejte dezert alespoň na jednu hodinu v lednici, posypte ho moučkovým cukrem na ozdobu a můžete ho podávat. Dobrou chuť!

4. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů