Pudinkové řezy s Bebe sušenkami - postup přípravy
Ne vždy má člověk čas na náročnou přípravu dezertu, zvláště, když musí do práce a obstarat spousty dalších věcí. Jestliže ho ovšem nechcete kupovat v supermarketu, tak je dobré mít v zásobě recept na rychlý a chutný dezert, třeba na tento z Bebe sušenek.
Základ
Krém
Na ozdobu
Nachystejte si formu na dezert (velikost 20×30 cm) a naskládejte na její dno první polovinu Bebe sušenek. Do hlubokého hrnce nalijte většinu plnotučného mléka a přisypejte do něj kukuřičný škrob. Rozmíchejte ho metličkou a během tohoto procesu do něj přimíchejte i pět rozklepnutých vajec, vanilkový cukr, obyčejný cukr a zbytek plnotučného mléka.
Dejte hrnec na sporák a za stálého míchání směs vařte, dokud nezhoustne. Hotový pudink dejte do větší mísy a zakryjte ho potravinářskou fólií, než vychladne. Smetanu ke šlehání zvlášť vyšlehejte a dejte ji do mísy k vychladnutému pudinku.
Poté obojí společně promíchejte a naneste náplň na naskládané Bebe sušenky. Zarovnejte ji a naneste na její vrch druhou polovinu Bebe sušenek. Nechejte dezert alespoň na jednu hodinu v lednici, posypte ho moučkovým cukrem na ozdobu a můžete ho podávat. Dobrou chuť!