Rychlý feferonový salát podle ČSN - postup přípravy
Vraťte se na pár minut do minulosti a připravte si tradiční jednoduchý feferonový salát podle ČSN. Recept, podle Youtube kanálu Recepty bez brepty, připravíte za pár minut.
Ingredience
Nakládanou kapii nakrájejte na tenké proužky a smíchejte ji ve větší míse s nakrájenými feferonkami, sterilovanými cibulkami a nahrubo nastrouhaným uzeným sýrem.
Poznámka: Před použitím z feferonek odstraňte semeníky.
Do mísy přidejte také hrášek bez nálevu, nakrájenou nakládanou papriku a ingredience zalijte olejem a worcestrovou omáčkou. Směs ochuťte solí a pepřem a ingredience důkladně zamíchejte.
Feferonový salát servírujte s oblíbeným pečivem. Každou porci můžete ozdobit celou feferonkou.
Tip: Salát s feferonkami chutná skvěle vychlazený. V takovém případě ho, před podáváním, vložte aspoň na 30 minut do lednice.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Recepty bez brepty