Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Zapečené chlebíčky se žampionovou směsí

3,8
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 25 minut
čas vaření Vaření: 20 minut

Zapečené chlebíčky se žampionovou směsí - postup přípravy

Ať už hledáte originální nápad na občerstvení na oslavu, nebo jen chcete spotřebovat starší chleba, v obou případech skvěle poslouží zapékané chlebíčky. Jsou snadné, rychle hotové a vyladěná slaná směs jim dodává skvělou chuť.

Ingredience pro:
8 kusů
+ -

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Marie Möglichová
1. KROK

Polovinu klobásy nakrájejte na kostičky a dejte je do misky. Ke klobáse přidejte pokrájená rajčata a žampiony (případné použijte jiné houby či další suroviny dle svých preferencí).

2. KROK

Sýr nastrouhejte na hrubém struhadle a přidejte ho do mísy k ostatním surovinám. Přidejte také nasekaný kopr a majonézu. Směs dle chuti opepřete, osolte a dobře ho promíchejte. 

3. KROK

Plátky chleba (lze použít i bagetu nebo veku) vyskládejte na pečicím papírem vyložený plech. Na ně navrstvěte připravenou žampionovou směs a dejte je zapéct do trouby rozehřáté na 200 °C, dokud nebudou dozlatova. Poté je nechte krátce zchladnout a podávejte,

4. KROK

Pokud máte svůj oblíbený rychlý recept, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Rychlé mňamky: Recepty do 15 minut.

5. KROK

Videopostup krok za krokem

6. KROK
Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů