Zapečené rybí filé v sýrové peřině - postup přípravy
Díky tomuto receptu na zapečené rybí filé naučíte jíst ryby i ty, kteří je dosud nejedli. Maso je křehké a zapečené ve smetanové směsi s výraznou chutí hořčice a sýra.
Ingredience
Ryby nakrájejte na kousky, kterými pokryjte dno pekáče. Maso ochuťte solí a pokračujte s přípravou marinády.
Smetanu smíchejte s vejcem a hořčicí. Poté, co se ingredience propojí, přidejte nastrouhaný tvrdý sýr.
Tip: Druh sýra můžete zvolit na základě vlastní chuti. K rybě se skvěle hodí například Čedar, Gouda nebo Mozzarella.
Ingredience promíchejte, směsí zalijte rybí maso v pekáči a pečte ho v předehřáté troubě na 180 °C po dobu 20–25 minut.
Zapečené rybí filé servírujte nakrájené na kousky.
Tip: Pokrm můžete podávat s vařenými brambory nebo lehkým zeleninovým salátem.
Pokud máte svůj oblíbený recept nebo tip, co vařit k obědu, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Hlavní jídla aneb Co vařit k obědu.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Natalia jetel recepty