Sýrová pomazánka s tresčími játry a vejci - postup přípravy
Vitaminu D máme všichni chronický nedostatek. Přispějte proto ke zdraví svého organismu a dopřejte si tuto chutnou a zdravou pomazánku s tresčími játry a vejci.
Ingredience
Tresčí játra vyklopte z plechovky a vidličkou je trochu rozmělněte. K játrům nastrouhejte na jemném struhadle natvrdo uvařené vejce (pokud máte možnost, nejlepší variantou jsou vejce křepelčí) a kostičku taveného sýra, kterou předem nechte zamrazit, aby se strouhání lépe dařilo.
Ke směsi prolisujte dva nebo tři stroužky česneku, přidejte jemně nasekanou zelenou cibulku, tři lžíce majonézy a špetku soli a vše důkladně promíchejte.
Hotovou pomazánku podávejte s čerstvým nebo opečeným chlebem, případně ji můžete použít i na chlebíčky či jednohubky.