Fazolový salát s vejci a česnekem - postup přípravy
Chcete-li na Silvestra ohromit své hosty výbornými chlebíčky, které ještě nejedli, namažte na ně tento fazolový salát. Připravíte jej za chviličku a uvidíte, že už nebudete chtít dělat jiný.
Ingredience
Mrkev oloupejte a ponořte ji do vroucí vody. Vařte ji přibližně 20 minut, do změknutí. Do jiného hrnce s vroucí vodou ponořte také vejce a vařte je 10 minut.
Po uvaření mrkev z vody vyndejte a nakrájejte ji na drobné kostičky. Na kostičky nakrájejte také nakládané okurky a oloupaná uvařená vejce. Všechny tyto ingredience smíchejte dohromady.
Do mísy s výše uvedenými ingrediencemi přidejte také fazole a nakrájený kopr s prolisovaným česnekem, solí a pepřem. Přidejte majonézu a vše důkladně promíchejte.
Poznámka: Fazolový salát můžete podávat ihned, ale skvěle chutná také vychlazený. V takovém případě jej dejte aspoň na 30 minut do lednice.
Pokud máte svůj oblíbený recept ze studené kuchyně, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Studená kuchyně: Saláty, pomazánky a další.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Рецепты от мамули