Tvarohový krém z 6 ingrediencí - postup přípravy
S tímto tvarohovým krémem můžete připravit nejrůznější dezerty, například větrníky. Výhodou je, že k jeho přípravě budete potřebovat pouze 6 ingrediencí.
Ingredience
Polovinu množství moučkového cukru smíchejte s tvarohem a druhou polovinu se 4 lžícemi kondenzovaného mléka. Obě směsi poté smíchejte dohromady a do vzniklé hmoty vmíchejte vanilkový cukr.
Tip: Aby se ingredience lépe propojily, rozmixujte je tyčovým mixérem.
Do mísy od robota vložte změklé máslo, které šlehejte přibližně 1–2 minuty.
Poznámka: Jakmile začne máslo řídnout, zvyšte rychlost šlehání. Se šleháním přestaňte ve chvíli, kdy máslo získá nadýchanou konzistenci.
Za stálého šlehání přidejte k máslu zbytek kondenzovaného mléka, a to ve 3–4 dávkách. Poté do směsi, stejným způsobem, vešlehejte tvarohovou směs.
Poznámka: Tvarohový krém můžete ihned použít k přípravě nejrůznějších dezertů, jako jsou například větrníky.
Pokud máte svůj oblíbený recept na dezert či moučník, podělte se s námi o něj v naší FB skupině Dezerty, moučníky, sladké pečení: TOP recepty.
Videopostup krok za krokem
Zdroj receptu: Выпечка и кулинария.
Facebook komentáře
Pro zobrazení, se přihlaste.