Oblíbené recepty

Nemáte žádné oblíbené recepty

Užitečné odkazy

Jak uchovat jarní cibulku na zimu

4,0
Komentáře Komentáře
čas přípravy Příprava: 10 minut

Jak uchovat jarní cibulku na zimu - postup přípravy

Ať už se jedná o přípravu různých zapečených pokrmů, toustů či míchaných vajíček, zásobu jarní cibulky vždy doceníte. Dodá jídlu šmrnc jak chuťově, tak i vzhledově a můžete se chlubit tím, že ta vaše bude i v zimě pocházet z vaší zahrádky.

Ingredience pro:
1 porce

Ingredience

Kuchařka
Kuchařka: Nela Maloňková
1. KROK

Jarní cibulku natrhejte na zahrádce, důkladně ji očistěte od hlíny, omyjte a osušte. Poté ji nakrájejte nadrobno a přemístěte ji do uzavíratelné plastové láhve. Nejvhodnější je láhev hranatého tvaru, protože se lépe skladuje v mrazáku, a se širokým hrdlem. Láhví v průběhu plnění párkrát lehce klepněte o stůl. Naplňte ji volně až po okraj, zašroubujte a uložte do mrazáku.

2. KROK

Videopostup krok za krokem

Jiřina Burdová šéfredaktorka receptů